fredag 13 mars 2009

Tedags

Våren är snart här, men än är det inte för sent att dricka te! Här är en beställning som är på väg att lämna mig för ett nytt hem. Sex muggar och en tekanna i mönstret Relief. Jag tycker mycket om den varmvita kulören på engoben. Det är den kulören som i princip all min keramik kommer att ha när jag ska vara med på Gästrik Konst under påsken. Enkelt. Sobert. Rent.

9 kommentarer:

Sussi sa...

Vackert :), vacker färg och mönster.

Annika sa...

Många trevliga inlägg sedan sist jag var här! Din keramik är väldigt fin. Blusen nedan blir jag också sugen på att göra något liknande av. Och dina "vänner från förr" - så söta! Trevlig helg! /Annika

Solveig Lövendahl sa...

Hej Ulrika!
Tack snälla för ditt inlägg om din fina örngottsblus och solig! Nu har jag tittat länge i din blogg, så mycket fint! Din keramik är helt underbar, speciellt tekannorna... och de andra kannorna och allt annat. Härligt!!
Hoppas du också får en fin helg!

Maria sa...

Hej Ulrika!
Jag läser alltid din blogg och inspireras av allt fint du gör. Drabbades nu av ett väldigt habegär när jag såg den fina kannan och kopparna. Hoppas kunna se mer i påsk :)/ Maria

med nål och tråd sa...

Så vacker

Ulrika sa...

Tack så mycket alla! Efter en vecka i lägenheten med skrivarbete, längtar jag efter keramiken och att vara praktiskt kreativ igen!

Anonym sa...

Helt underbara!
Hälsn. Gudrun

rino sa...

oj vilka vackra koppar!

Marie-Louise sa...

Javisst är det en fin färg och struktur i ytan - det är läckert med lergods!