tisdag 17 mars 2009

Snart är det dags
För helgresa. För vår. För påsk. För handarbete. För keramik. Ja, det är snart dags för lite allt möjligt faktiskt.

Idag hämtade jag Gästrik Konstkatalogen. Gästrik Konst är den årliga konstrundan i Gästrikland kring påsk och jag ska vara med för första gången. Katalogen såg fin ut och jag är mycket nöjd med min egen sida! Boka in 10-13 april för en konsttur! Katalogerna kan du bl.a. köpa av mig eller på Bistro Silvanum. För 60 kronor blir den din.

Idag har det verkligen känts som vår i luften! Mamman och jag har nästan förköpt oss på japanska tyger och på japanska mönsterböcker och på namnlappar och jag bara längtar tills allt dimper ner i brevlådan! Det är en fantastisk skatt nämligen!

När jag gick ut på en promenad satte jag på mig en fin mössa som tyvärr krymt i tvätten, men det drog inte ens kallt kring öronen! Även fast det är mycket snö på det där fotot från idag, så kan jag intyga att våren verkligen är här! Och från mitt fönster får jag en sån fin utsikt när solen skiner och himlen är blå.

En bra dag som kommer att avslutas med Lindyhop- och Shim Shamkurs! Vill ni också bli på lika bra humör som jag är nu så kan ni ta en titt på old boy Frankie och den något yngre Erin, som dansar Shim Sham.

So long govänner!

1 kommentar:

Solveig Lövendahl sa...

Det är verkligen härligt med vår! När man känner hur solen värmer och vintergäck, snödroppar och krokus plötsligt tittar upp överallt. Helt underbart är det...

Synd att det är så långt från Skåne till Gästrikland, hade varit roligt att se dina fina saker på riktigt. Och så är jag väldigt nyfiken på dina örhängen...