fredag 30 januari 2009

Upphittat


Sigge! Sigge!

Johan! Johan!

Och hela världen!

Mina filmisar är tillbaka!

Mamman hittade dem igår. De har kanske egentligen aldrig varit borta, bara legat i en låda som vi inte tittat i... Som jag har letat och funderat, trott att jag tappat dem på vägen då jag tagit dem från föräldrarnas hem till mitt eget. Att någon hittat bunten och blivit jätteglad och tagit den och att jag aldrig mer skulle få återse mina filmisar...

Ja, ni hör ju själva. Att tappa bort grejer är inte min grej. Jag kan gräma ihjäl mig och vakna på nätterna ibland och fundera. Och leta. Och leta. Jag tappar i princip aldrig bort grejer, kan till och med minnas gamla borttappade grejer som aldrig har återfunnits.

1: Ett par klarblå byxor passande en barnbarbiedocka som ska föreställa ungefär fem år. Försvunna i flickrummet i Hille, Gävle någongång... jaaa, kanske 1976-77.

2. En linneservett. Det fanns fyra och det förstår ju vem som helst att det blir jättejobbigt när en av dessa bara går och försvinner. Köpta på en loppis dessutom, så jag kan inte bara gå och kompletteringsköpa en ny. Söder, Stockholm vintern 2005.

3. En guldring som min farmor har haft. Som jag sannolikt aldrig kommer att använda. Sågs senast i föräldrarhemmet våren 2008.


Men nu! Låt oss alla glädjas åt mina återfunna filmisar!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Återigen den snälla snälla mamman!!!!

Ulrika sa...

Ja, världens snällaste!

Annas infall sa...

Jag minns mina ....tror inte att jag hade Ingmar Stenmark. Men jag hade en rosa plast ask med två rutor i... som mina bilder skulle vara i.
KUL! Anna