tisdag 6 januari 2009

Moki

Den kanske finaste barnboken finns i mitt hem nu. Moki cyklar jorden runt. Den har ett fint format, som gamla tiders LP-skivor och bladen i boken är plastade, men ändå tunna. Boken är skriven och illustrerad av Marc Boutavant. Berättelsen är om Moki, en brun liten björn med ett stort huvud. Han cyklar jorden runt och läsaren får följa med honom på hans äventyr i bl.a. Lappland, Indien, Japan och Madagaskar. Varje land har ett helt uppslag som är fyllt av detaljer och små pratbubblor. Det tar lång tid innan man har upptäckt allt som finns på uppslagen och vissa detaljer fortsätter till nästa land som Moki besöker. Klart värt ett inköp om man vill ha ett lyckligare liv! Bilderna ovan är från Kina och New York.

5 kommentarer:

lyckoskatt sa...

oj vilken fin bok! den ska jag leta reda på åt min dotter. och mig själv...

Anonym sa...

Finfin bok! Finfin även din blogg, jag gillar den. Tror rentutav att jag blivit en smula addicted! Tack för besöket i norr! //Karin

Ulrika sa...

Tack så mycket Karin! Kul att höra att du gillar min blogg! Välkommen tillbaka!

Stimmerbo Keramik sa...

Hejsan!

Hittade in till dej via en sökning på keramikerbloggar på Google.
Kul att vi är fler som bloggar med samma yrke.
Jättefin keramik du har, kanske jag har vägarna uppöver någon gång framöver så jag kan se den vid din återförsäljare, alltid lika kul att se vad andra är kreativa.

Hälsningar från Leni

Ulrika sa...

Hej Leni!

Tack, vad roligt! Du är så välkommen till Gävle, hör av dig om du kommer!