torsdag 5 januari 2012

Jullov i verkstan


Jag jobbar i min verkstad om dagarna. Drejar några beställningar och börjar så sakteliga tänka på vad jag ska göra för keramik inför sommaren.
Inspirerad av de fina muggarna som jag bytte till mig från Anders, har jag nu drejat ett gäng rätt små muggar. Har tänkt mig att de ska få åka till Ingårdas Åsa i sommar. Ränderna är av lerslicker och målade med bollspruta. Imorgon ska muggarna doppas i engobe. Nästan vita ska de bli i slutänden.

Vad tycker ni att jag ska/borde dreja till sommarens försäljningar?

6 kommentarer:

Maud sa...

Ser fin-fint ut!

Line sa...

Så fint det ser ut!
Kommer ihåg att du gjorde några fina keramik-blommor for lange sen (jag tror det var du). Det hade varit kul att se flera av dom nån gång! Och så hoppas jag att du nån gång øppnar en butik på nettet!
Gott nytt år!

annas alster sa...

Hej Ulrika! Jo, min kantbandare är jättebra. Den är bara ett tillbehör till en maskin som heter Janome Coverpro 1000 cpx. Den är gjord för att sy i trikå med.

Men undrans om det inte finns snedslåvikare som tillbehör till vanliga lite moderna maskiner? som alltså matar in en remsa och syr fast på plagget i ett enda steg. Fast för stumma tyger då.

Visst är klövertygerna finfina. Skulle till Ohlssons och titta lite mer efter dem igår eftermiddag. Det vara bara det att hela stan var stängd eftersom det var trettondagsfton. Rackarns!

med nål och tråd sa...

Jättefina muggar!

Jag tycker det verkar himla bra med bestickställ med hål i botten som man kan ha på diskbänken, som man kan ha slevar och sånt i.

Ulrika sa...

Ja, diskställ gör jag också!

Clara sa...

Du gör så himla fina grejer! Jag tycker också att du ska öppna webbshop!