måndag 1 augusti 2011

På gångDet är mycket som händer i Majlis liv just nu. Ständigt på gång, ständigt spejande efter nya grejer att upptäcka, nya grejer att smaka på, något nytt att skratta åt. Varje sekund är så innehållsrik i den här lilla människans liv! För två veckor sedan började hon att gå! Fem steg första gången men redan nu rätt långa sträckor! Och jag som tycker att hon just föddes...


Det är så gulligt att se hur hon vaggar fram på de små knubbiga benen. Och rätt ofattbart att de pyttesmå fötterna ens kan balansera den lilla kroppen. Nu sover hon skönt i sin säng, men tidigt imorgon slår hon upp sina blå ögon, redo att möta en ny dag. Redo för nytt bus och nya upptäckter.

Även fast det är intensivt att spendera dagarna med en så livlig liten person, längtar vi efter henne när hon somnat. Då tittar vi ibland på foton och videos med henne. Tycker att hon är så fantastiskt och så gullig. Och förundras över att hon är vår.

Bilderna är tagna med min i-Phone. Jag är verkligen ingen teknikintresserad person, telefonen jag hade innan var från 2003. Den var min andra mobiltelefon. Den första ärvde jag efter min bror. Men jag kan lätt säga att den här telefonen har räddat mig från ensamhet under min föräldrarledighet! Jag gillar närheten till er andra som bloggar. Ni är viktiga och ni är bra!

4 kommentarer:

En garnfrökens liv och levene sa...

Få saker är så fina som tultande små barnben...
Har också blivit beroende av min telefon, på gott och ont.

Tyg och otyg sa...

Hon är verkligen fin! Håller med om att det är jättegulligt när de går omkring sådär, på krumma ben och med armarna i luften.

Anonym sa...

Jag kollar nästan varje dag och väntar på nästa inlägg, ddet du skriver om är, bra, trevligt, kul, intressant, lärorikt och tankeväckande. Keep om, vännen!!
Marika

Ulrika sa...

Marika: tack så mycket! Det gör mig verkligen glad att läsa att du gillar mina texter! Kram!