tisdag 31 maj 2011

Bäst just nuVi börjar få ordning här hemma. Nu återstår bara två flyttkartonger. Vissa skåp är en enda röra. Å andra sidan så såg ju skåpen ut på det viset i den gamla lägenheten också... Men det är svårt att veta vad som ska vara framme och vad som ska gömmas i skåp.


Jag gillar verkligen att vår toadörr har en hederlig gammal nyckel som man låser med och inte sånt där vred. Tänk att den där lilla nyckeln säkert suttit där sedan typ 1938...


Majlis kan både sitta och krypa nu. Och så kan hon sköta sig rätt bra när vi hänger på kafé. Alltid på Sparven.


Igår när vi var ute på vår eftermiddagspromenad såg jag årets första rödklöver. En av de bästa blommorna!
Kring halsen har jag min nya lilla väska som jag sytt till min telefon. Som ett halsband. Fick inspiration till den från den här tjejen.

Och så kan jag tipsa om två relativt nya bloggar som har byggnadsvård som gemensam nämnare. Alldeles säkert kommer de att handla om annat också. I alla fall den första, Fru Åberg i Lågbo. Det är min kollega, tillika studiekamrat under 3 år på Gotland, Erika som skriver där. Tips nummer två är Jonas blogg Farmors flygel, där vi kommer att få följa hans arbete med att ordningsställa ett gammalt hus till beboelig standard. Kolla in dem vettja!

Idag är det min lillebrors födelsedag. Hela dagen! Än alltså. Grattis säger jag! Igen.

3 kommentarer:

Terés sa...

Rödklöver!! I sanning något av det bästa. Skymtar man en blåklocka där också? Och att hänga på Sparven med Majlis - ja, kan det bli bättre?

Vad härligt ni har det!

Fru Åberg i Lågbo sa...

Åh, tackar för blänkaren! Och jag ska börja lägga upp länkar till mina favoritbloggar, din på topp!

Clara sa...

Du bor så fint! Varenda sak känns så utvalt och rustik på något vis.

Tack för din kommentar, den gjorde mig hur glad som helst!
Jag tror precis som du att bloggar fyller en jättestor funktion för många, framförallt för oss som vill vara ensamma och socialisera sig samtidigt (gud vad jag känner igen mig i det!). Tur att internet finns!