söndag 22 maj 2011

Kom in på en visit!

Välkomna hem till oss på en första visit! De flesta möblerna börjar komma på plats. Än saknas alla tavlor, de flesta lampor och en massa prylar. Inga gardiner har vi heller, fast det kanske man inte behöver ha, tänker jag...
Vi har världens längsta sideboard! När Johan och jag träffades upptäckte vi att vi hade exakt likadana sideboard! Från den stora möbelkedjan, anno 1970-tal. Nu står de bredvid varandra efter en lång vägg och rymmer allt från skiv/dvd-spelare, skivor och annat krafs!

Alla rum är färdigmålade utom köket. Det får vänta, även fast det är fulast. Målarfärgslukten börjar försvinna. Utanför vår balkong blommar ett fint träd och det verkar ha blivit sommar under tiden som vår flytt har pågått!

Hoppas det är soligt hos er också!

9 kommentarer:

Johanna sa...

Åh vad härligt det ser ut! Gardiner är absolut inte nödvändigt tycker jag.
Jag är så glad för att jag känner dig och faktiskt med största sannolikhet kommer att få se våningen på riktigt. Alltså, jag hade varit glad att känna dig även om ni bott kvar i den mindre lägenheten eller where ever!
Järpen

Terés sa...

Ja, vad fint! Soligt, ljust, varmt! Och världens längsta sideboard! Man blir ju grön av avund. Men i n t e av missunnsamhet.

med nål och tråd sa...

wowow så fint ni fått det redan. Ljust o härligt så det förslår.

Annika sa...

Åh, vad ljust och fint det ser ut! Det behövs inga gardiner, tycker jag. Häftigt med det långa sideboardet!

metamorphosis sa...

Vilken rymd, vilket ljus!

...och det där med era sideboards är ju bara helt perfekt! :)

Jonas Normark sa...

Det ser jättetrevligt ut hemma hos er, känner mig hemma på studs. Jo men visst kan du länka till min blogg. Jag tänker att jag skall länka även till dig... Hälsning Jonas

AprillAprill Johanna sa...

Så himla fint ni har det!

Magnus Skarbo sa...

Jättefint. Så vill vi också få det.

Joanna sa...

underbart!