måndag 17 augusti 2009

Kompisar från förr


Ett mail innehållandes en fråga, kom till mig för några veckor sedan. Tre av de sex muggarna som inhandlades på Gotland sommaren 2003, hade nu gått sönder. Kunde jag göra nya även fast flera år gått och de kanske inte ingår i min ordinarie produktion?

Såklart jag kan! Det är ju faktiskt en av de bättre sätten att få en beställning på! Från någon som redan provat och som gillar mina grejer. Att keramik går sönder, det händer. För mig visar det att muggarna verkligen har använts och det är det jag tycker är viktigast med min keramik. Den ska inte bli stående i något skåp, eller på någon hylla. Den ska brukas.

Brukskeramik.

6 kommentarer:

marie-louise sa...

Så snäll du är!
Jag bryter ihop om nån ber mig att göra gamla grejer igen...
Men det är god service!

Kul att läsa om din start:)

med nål och tråd sa...

Ja verkligen service, men jag håller med, det är verkligen den bästa komplimangen man kan få! Muggarna är jättefina och ser verkligen ut att ligga väldigt skönt i handen.

Angående necessärer så syr jag alltid både foder och yttertyg och sen kränger jag alltihopa genom ett hål i fodret. Mallaching har gjort en beskrivning för börsar som fungerar bra för necessärer också : http://mallaching.blogspot.com/2008/11/beskrivning-till-brsnecessrtampongvska.html

Tveka inte att fråga om du stöter på patrull.

Ulrika sa...

Tack!
Och till Nål och Tråd,jag kommer att stöta på patrull, for sure! Vi hörs alltså!

Anonym sa...

Det är jag som beställt muggarna.Under de senaste sex åren så har dessa muggar använts dagligen och paniken började sprida sig här hemma när vi bara hade tre kvar.Tack vare Ulrika så är nu lugnet återställt här hemma.
Tack

mette sa...

Hej Ulli....min mail til dig bliver ved med at komme retur så du får den lige her....

Hej Ulli

Tænk ved du hvad...jeg syntes der var så stille på din blog men fandt så ud af at bloglines åbenbart ikke havde opdateret så nu har jeg en masse jeg skal have læst

Jeg købte et par Femilet støttetrusser...har prøvet at finde dem på nettet uden held....men du ved de der shape agtige trusser. Så købte jeg elatik og sådan nogle holdere der er beregnet til det....Hvis du vil kan jeg købe elastik og holdere til dig når vi skal til København 7-9 September. Hvis du finder et par gode støttetrusser ( ha ha her må gerne grines... ) kan du evt sende dem til mig så ordner jeg det.... Ellers kan du selv og så må du endelig spørge.

1000 Knus og kram her fra
Mette

Ulrika sa...

Åh! Vad roligt att läsa så här på kvällskvisten! Att jag är någon som återställer lugn i vissa familjer! Muggarna är snart hos er!

Och till Mette, ska fundera över det där med strumpebandshållare, eller vad det nu heter på svenska... Haha! Men det ser väldigt fint ut på dig!