onsdag 13 juli 2011

Semester


Den tredjedel av vår familj som inte varit hemma från jobbet för att passa bebis, har nu fått semester. Vi gav målarna backning på lite jobb de gjort hos oss och drog till mina föräldrars hus. Passande nog åkte de bort på semester några dagar. Här härjar vi nu fritt!


"Min" hembygdsgård höll den årliga loppisen i dagarna tre. Vi skaffade barnvakt och åkte dit. Fikade en massa kakor och fyndade både tyger och skor. Gulliga och töntiga på en och samma gång. Men sköna! Och mest fina, det tycker jag nog.
Brorsfamiljen dök också upp och leker, mellan sina egna utflykter, hippieliv med oss i villan. Det är härligt med en stor gräsmatta som man kan hänga ut på. Majlis har det bra med två glada kusiner som emellanåt leker och gullar med henne!


När man är här så får man äta på mammas fina loppisporslin. De här tallrikarna gillar jag särskilt mycket!Några beställningar har jag också hunnit göra. När Majlis har somnat om kvällarna går jag ner till min verkstad och actiondrejar någon timme innan jag själv stupar i säng.

Hoppas ni alla har det bra i sommarsolen!

9 kommentarer:

Tyg och otyg sa...

Jag har ett par Dr Martens som ser ut nästan exakt som de där skorna, fast med lite högre skaft och svarta. Min kompis kompis tyckte att de såg ut som specialskor för gånghandikappade och det var faktiskt en ganska träffande beskrivning tycker jag. Fast ändå fina. :)

Terés sa...

Vad skönt med minisemester på lagom avstånd från hemmet! Men du, har du gjort den där tekannan? Ska jag behöva köpa en till tekanna? Snygg! Vad blir det för färg? Och Majlis vinner sötligan, som vanligt...

fröken c sa...

åh, exakt sådana skor skulle jag vilja ha! Hur fina som helst.

Annika sa...

Vilken härlig semester! Skorna är jättefina, jag tänkte också på Dr M! Och Majlis blir bara sötare och sötare!

Ulrika sa...

Tyg och otyg: hahaha! Ja, det är ju så de ser ut! Onekligen! Man känner sig lite muppig i dem. Men jag tror ändå på dem!
Teres:
1: ja
2: ja, det är möjligt!
3: den ska bli olivgrön
(men just den här är redan beställd)

Cinna sa...

Vilket härligt inslag och så glada bilder! Fin blogg du har!Njut av semestern1

Matilda sa...

Hej,
Hur får man en svåger utan öga för kulturhistoria att förstå att det inte går att sätta in ett modernt spånskivekök i en ouppvärmd torpstuga med över hundra år på nacken?

Läs inlägg på min blogg.

med nål och tråd sa...

Härligt härligt! Det är så här sommaren ska va!
ps gillar skorna och tekannan

Solveig Lövendahl sa...

Ser jättehärligt ut! Och skorna är jättefina! Och tekannan och tallrikarna och Majlis förstås...