torsdag 22 oktober 2009

Min verkstad

Min verkstad är verkligen inte stor. Såklart skulle det vara härligt att ha en större och ännu härligare skulle det vara att ha en ovan jord, med stora fönster. Men, nu har jag inte det och det här funkar det också.

För länge sedan, under utbildningsåren, trodde jag inte att jag någonsin skulle kunna ha en verkstad. Det skulle vara än det ena, än det andra. Det var många måsten, trodde jag. Man måste ha golvbrunnar med slamavskiljare och man måste ha stora gipsbord för att ta hand om blöt lera. Man måste ha ett stort bord att knåda leran på och man måste ha ett fuktrum. Måste, måste, måste.

Nix, säger jag nu. Det visar sig även gå rätt bra med ett minimalt rum i en villakällare.

8 kommentarer:

Bistels Brenneri sa...

Heisann!! Hvis man vil kan man fiksa det meste..Når plassen er liten, må du også få tingene ut straks de er ferdige. Har du et eget utsalg? Mitt verksted er ikke ferdig ennå, mangler hyller, gulvet har vi gravet opp. Ingen hindring for meg, selv om verkstedet er trist og ligner en byggeplass ennå. Jeg bare elsker og sitte i kjelleren og lage ting i leire. Tusen takk for din kommentar på min blog. Vakkert det du lager. Ha en god dag!!

med nål och tråd sa...

så häftigt, trots att det är litet. Och så många kilo lera det ligger o väntar. En mindre förmögenhet?

Ulrika sa...

Jag har ingen butik i närheten av min verkstad, däremot säljer jag min keramik på två ställen inne i stan. och i början på nästa år ska jag öppna mitt eget showroom. Det kommer dock bara att vara öppet vid speciella tillfällen, eller när någon vill dit!

Elin F sa...

Hej Ulrika!
Imorgon fredag åker jag hem för lov och jag är väldigt sugen på att gå på loppis under veckan som kommer. Har du nått tips på någon loppis, eller kanske rent av lust att följa med mig? Det skulle bli efter onsdagen i såfall, men du kanske har fullt upp. Du kan höra av dig till min mail i fall du vill följa med :) trappsteg_1@hotmail.com

Ha det bra!!

fale artut sa...

Jag säljer lite garn, tovat, fällar och så, i liten skala. Du kan nå mig på mail, finns på "visa hela min profil" på bloggen om det är något du undrar! Kul att Du tittade på bloggen!

marie-louise sa...

Härligt ställe, det ser jag det!

Annika sa...

Oh, vad kul det är att läsa din blogg! Det är alltid något kul du har skrivit om. Din verkstad verkar fin, tycker jag!

Ulrika sa...

Tack så mycket Annika!