måndag 7 januari 2013

Hjälp!

Jag kan inte lägga in bilder här längre! Får inte upp den där lilla rutan där man väljer varifrån man hämtar bilderna. Någon som vet vad det är för galet fel?

Senare samma dag: Tack för all hjälp! Nu sitter jag vid mammas dator som har Google Chrome och det funkar att lägga in bilder igen! Ska genast installera det på min dator hemma!

9 kommentarer:

Tyg och otyg sa...

Jag har sett flera som skrivit om samma problem och förstått det som att det beror på vilken webbläsare man använder. Tydligen är det i Explorer som de flesta haft problem. Jag brukar använda Google Chrome och jag har inte haft några bekymmer med att lägga upp bilder.

Ann sa...

Jag vet inte vad det är som är fel, kan bara hålla tummarna för att det inte är permanent. Men om du loggar in via Goggle Chrome så funkar det av någon anledning.

Ulrika sa...

Tack för snabba svar! Men jag är verkligen kass på allt som har med datateknik och inställningar att göra! Hur ställer jag om till Google chrome då?

Juliane sa...

Hej Ulrika,
om det inte är ett problem med webbläsaren, så kanske det inte finns tillräckligt med lagringsutrymme (på Google/ Blogger) för fler bilder.
Soliga hälsningar norrut,
Juliane

Tyg och otyg sa...

Det är bara att ladda ner har jag för mig. Jag är också dålig på allt tekniskt, men jag har lyckats få in den på min dator. Klarade jag det så gör säkert du det också! :)

Line sa...

Hej Ulrika - Du kan lasta upp dina bilder till picasa først (vet du vad det ar? Bildlagrigsstalle som føljer med bloggen) och lasta upp darifrån. Så løste jag det, for jag har haft samma problem!

fale artut sa...

Jag får använda gamla bilder från lagret. Har också Explorer, och inte Google Chrome. Blääää för teknikens mysterier......

maria carlander sa...

Hej!
Jag har precis samma problem, och kunde lösa det (förhoppningsvis är det en tillfällig lösning och att det skärper sig snart) genom att gå bakvägen via picasa.

Alla bilder du laddar upp på bloggen hamnar också samtidigt i ett picasa webalbum, så om du googlar fram picasa och loggar in där kan du ladda upp bilderna där, och sen när du gör ett inlägg kan du välja att ladda över från picasa webalbum till bloggen, det har funkat för mig!

fale artut sa...

Google Chrome finna att ladda ned gratis, sök på namnet så kommer det upp en ruta att klicka i.