måndag 7 januari 2013

Kicka igång mig!


Nytt år! Nya möjligheter! Nya utmaningar!

Ja, ni fattar... Själv känner jag mig mest trött och skulle gärna bränna hela årets semester redan nu. Fast då blir det väl inte så kul i sommar kan jag tro...Nu efterlyser jag lite inspirationshjälp från er. Vad vill ni att jag ska skriva och berätta om här på bloggen? Vill ni ha svar på någon fråga? Ge mig tips, idéer och frågor och jag ska göra mitt bästa! Som tack för era kommentarer kommer jag att dra två av er som får varsin liten väska som jag sytt. För en telefon eller annat småfint.

Ok?

Då kör vi! Drar två vinnare nästa helg! Om ni inte har en egen blogg så kom ihåg att skiva er mailadress!

17 kommentarer:

Magganmagi sa...

Åh, får man önska!!
Jag älskar när du berättar om gamla hus. Om interiörerna, vilken tid de är ifrån. Vad de varit med om. Pekar på och förklarar olika detaljer. Det tycker jag är väldigt roligt så det önskar jag mig:-)

Kerstin sa...

Hej Ulrika!
Ja det är mycket som du redan skriver om som det är roligt att läsa. Din variation är intressant. Jag önskar att du särskilt fortsätter skriva om gamla hus och det som hör till, din keramik, loppisfynd, stickade koftor, om platser som du besöker och annat som intresserar dig. Ge bara inte upp.

FaB Keramik sa...

Ah jag vill gärna läsa om ditt jobb när du åker runt i Hälsingland och om keramik. Lite tips och trix kanske. Ja lite som vanligt alltså. Gott nytt år och hoppas energin dyker upp, känner mig också lite svårstartad - men tänker låtsas som ingenting. Kram från Frida

Anonym sa...

Hej! Ulrika!
Tycker om din mångfald! Loppisbesök samt din keramik är ju alltid kul!! Jag tror att du ska bara köra på helt enkelt med lite av varje!! Brukar funka bra,gå på din magkänsla vetja!

Lycka Till!
Kram/Ulrika Skogstad

Emmas dagar sa...

Jag gillar när du berättar om dina loppisfyndade, eller på annat sätt funna, kläder och skor.
Du presenterar dem så fint.

fale artut sa...

Jag gillar också din blandning! Gamla hus och detaljer är underbara, känslan för det genuina, och som sagt, detaljerna. Formerna, färgerna, värdet i kvalitet. Livets Upp- och Nedgångar. Heja!

Linda Jonsson sa...

Jag gillar när du berättar om saker som brummar till i dig, sånt sån du brinner för - hantverket, retroprylar, gamla hus, gamla tekniker, loppisfynd och kläder - lustfyllda saker! Och om lillfröken och hennes upptåg :-)

Gillar särskilt när du går ner på detaljnivå, du gjorde en studie i dina skåp en gång - sånt gillar jag!

Men fokusera på det du tycker är roligt och lustfyllt!

Malin sa...

Jag älskar blandningen av allt som är du och ditt liv. Majlis, ditt hem, din keramik och dina utflykter. Men jag är extra förtjust i bilderna på och i gamla hus och trädgårdar och allt det fina du berättar om husen och sakerna i dem. Mmm. Gamla saker är nog det jag gillar mest!

Solveig Lövendahl sa...

Jag tycker ju också väldigt mycket om din blogg och vill läsa om gamla hus med fina detaljer, din härliga keramik, loppisfynd och gamla kläder, gärna mer vardagsliv och bilder från ditt hem ifall du känner att du vill bjuda mer på det. Älskar dina berättelser om allt möjligt!
Kram/Solveig

Anonym sa...

Hej Ulrika!
Jag tycker om din blogg som den är idag, det är därför jag tittar in och besöker den regelbundet. Jag uppskattar om du fortsätter att skriva om keramik, loppisfynd, ditt jobb med gamla byggnader och lilla Majlis utveckling.
Ser fram emot ett nytt bloggår.
/Lotta

Anonym sa...

Hej Ulli!
Din blogg är hur trevlig som helst, tack för att du delar med dig av dina betraktelser!
När man får önska så vill jag gärna läsa mer om; smycken-broscher, frisyrer, väskor, "piff" tips - inför finfredag. Spana - människor med stil! Och inte minst loppisfynden, de måste du fortsätta visa.
Kram från Helena OH i Utigårn

Malin sa...

Jag vill läsa om hus, gamla och halvgamla fina och fula. Varma hälsningar Malin

metamorphosis sa...

Formspråk tycker jag vore intressant att läsa - både hur du tänker kring din egen keramik och i andras keramik. Eller för all del, formspråk allmänt, i olika hantverk/områden/material! :)

Maria i Falkenberg sa...

Jag älskar den mix av allt möjligt som du har med på din blogg och därför kollar jag ständigt om det kommit nya inlägg. Själv är jag jättedålig på att blogga och att få till så att det skulle vara intressant att läsa min blogg.

Madelene sa...

Jag skulle gärna se lite fler detaljer från ditt hem. Det verkar så fint!

miastick sa...

Jag tycker din blogg är så inspirerande! Ditt inlägg i somras om loppisdagen återkommer jag till titt som tätt, så härligt :)
Håller med andra kommenterare om att det är väldigt kul att läsa när du går in på detaljnivå och nördar in dig på grejer, det kanske man tror är tråkigt men eftersom du är så olik mig så tycker jag det är superintressant! :)
Heja dig!

simpelsyning sa...

Kære Ulrika
Jeg holder meget af din blog og besøger den jævnligt. Det jeg sætter mest pris på ved bloggen er din autencitet - og jeg elsker når du skriver om gamle ting: tøj - som fx din mormors kjole - og gamle huse og kulturhistoriske detaljer.

Bedste hilsner
Bodil