onsdag 26 december 2012

Dä en häst!


Jo, visst! Här på gardinen ser vi en häst!

Dä en spindel!

Dä en spindel!

Det är så roligt att höra om alla de här funderingarna som finns hos vår lilla 2-åring. Igår pratade vi om att spindlar sover under jorden på vintern. För att det är för kallt för dem att vara ute i snön. - Inga gummistölval!, sa hon på det.

Såklart! Inga konstigheter.

6 kommentarer:

med nål och tråd sa...

Gulligt!

Solveig Lövendahl sa...

Underbart! :)

Och underbart med kakkalaset, fin gran och allt, har visst inte varit här på några dagar. Hoppas ni hade en riktigt fin jul!

metamorphosis sa...

Jamen givet! *skratt*

God fortsättning till er också! <3

Andrea K sa...

Hej Ulrika!
Jag hittade din blogg för en tid sen och tycker att den är alldeles underbar. Tack för att du delar med dig så generöst av alla vackra bilder. Och nu måste bara få ställa en fråga: Första bilden i detta inlägg visar en bild på en grå gardin med skogsmotiv i mönstret, och jag blev bara så glad! Jag har nämligen två långa längder av samma tyg, fast i gröna färger. Det är så himla vackert! Men jag har inte sett det någon annanstans och har alltid undrat hur gammalt det kan vara, vem som gjort mönstret och om det heter någonting? Jag skulle bli jätteglad om du visste något om det!
Vänliga Hälsningar Andrea, Stockholm

Ulrika sa...

Andrea!
Tack!
Min gardin är faktiskt i grön kulör den med, bara lite mörk bild här. Nä, jag vet inte varifrån det kommer tyvärr. Jag har två längder men de är gjorda från en bredd, så de är rätt smala och har typ bara zig-zagade kanter. Det var alltså i detta mönster som dottern såg en häst!

Andrea K sa...

Hej igen och tack för svar! Om inte en textilintresserad byggnadsantikvarie vet namnet på tyget så vet nog ingen annan det heller och jag får väl leva i ovisshet. Men jag tycker lika mycket om tyget ändå:)
Trevlig helg!