måndag 16 juli 2012

Fettoloppisen


Förra veckan åkte vi iväg på en stor loppis. En sån där loppis som är en gång per sommar. Som vanligt visste jag inte vad jag hade att vänta, men h e r r e g u d, vilken bra loppis! Fick flashbacks från alla Gotlandsloppisar som jag har besökt och fyndat på under de somrar som jag jobbade på ön. Inte sällan tippade jag ut hela kassar med kläder och tyger på köksgolvet när jag kom hem då.

Så var det här också. Jag har nästan inte hunnit smälta vad jag köpte än! Det var en massa! Och så praktiskt, ett par till naturfärgade stövlar! Ni som hängt med här ett tag vet att några såna behöver jag inte precis...

Ett fint fynd är tyget i design av Viola Gråsten. Casa, heter det. Det var Johan som hittade det åt mig!


Majlis var också med och något så otroligt ointresserad av loppisen. Det mest intressanta där var att sitta på ett stort traktorhjul.

10 kommentarer:

fale artut sa...

Sådana stövlar hade jag! Ruskigt hala på vintern! Härliga fynd!

Sophie sa...

fine fund!

metamorphosis sa...

Åh, vilka fynd! Jag vill också gå på storloppis!

Jessica sa...

Fantastiska fynd! Och vilken fin bild på Majlis, traktorhjul är ju dessutom superbra att sitta på (härligt breda och ger fin utsikt).

Elin F sa...

VILKEN STOR TJEJ! :D

Kerstin sa...

Det råkar inte vara så att loppisen ligger i närheten av Leksand eller Insjön (med tanke på att jag råkar vara där just nu)? Skulle gärna besöka den.

Solveig Lövendahl sa...

Oj. Oj. Oj. Oj. Grattis!!!!

Sanna sa...

Åhh vilka underbara fynd du gjort! Förstår att du är mer än nöjd! =)

Kraaaaam
Sanna

Tyg och otyg sa...

Åh, så fina fynd! Var detta en av hälsingeloppisarna?

Ulrika sa...

Kerstin och Tyg och Otyg: Nä, den här loppisen ligger någon mil norr om Gävle. Den är en gång per sommar, i typ tre dagar. Slut nu med andra ord. Tyvärr.