tisdag 21 februari 2012

Så, bort nu vinter!Alltså. Jag längtar till riktiga våren och framförallt till sommaren nu! Nog för att jag har det rätt bra i mitt jobb nu också. Jag är ute och far rätt mycket och får se en hel del fint och intressant. Men, på sommaren, då kan jag få bita i riktiga godbitar! I sommar kommer jag att fortsätta att arbeta med hembygdsgårdarna i Hälsingland och det jobbet brukar ju kunna fungera som rena rama vitamininjektionen. Drar igång så snart det blir lite grönt och tillräckligt varmt ute. Då ska jag banne mig mata er med finheter!

6 kommentarer:

Annelie sa...

Jaa, vi vill ha vår men hos oss blir det en period med vårvinter först. Den brukar komma igång i mars med soliga varma takdropps-dagar och iskalla vinternätter!

teresa sa...

Så vackert du bor o vilket intressant jobb du verkar ha.

metamorphosis sa...

Ja, ja, ja och ja - säger jag till det!

...fast visst märks det skillnad redan? Ljuset är ett annat än för bara ett par veckor sedan, och det liksom känns annorlunda ut?

Terés sa...

Jo, det är inte utan att man håller med. Trots de mirakulöst vackra vinterbilderna. Nu när talgoxen tutar och det droppar från taken så drar det lite mer i vårnerverna.

Anonym sa...

Det låter ju helt fantastiskt! =) /Fanny

med nål och tråd sa...

Jag vill se gräset igen, grönt och mysigt. Men jag håller med om att ljuset har börjat komma tillbaka, iaf nere hos mig. Det är ljust när jag åker till jobbet, och nästan ljust när jag åker där ifrån.