tisdag 11 oktober 2011

Wohooo! Lyllo mig!


Kolla vad som kom hem till mig igår! De finaste muggar jag sett, och hållit i min hand, på länge! Tack vare att jag, för några månader sedan, började hänga på Kerstins blogg Där framme i Ölserud hittade jag muggarna... Nej, det är inte Kerstin som har gjort dem. Hon arbetar med ett mjukare material, nämligen garn. Hon maskinstickar de allra finaste tröjorna, inte sällan med gamla modeller som förlagor. Kolla in hennes blogg!Det är Kerstins man Anders Fredholm, som har gjort dem. Hittade till hans hemsida via Kerstins blogg. Anders och jag har faktiskt träffats en gång för länge sedan när jag hade det stora nöjet att få vara med på en stor anagamabränning hos Steven Jones utanför Karlstad. Hur som helst, efter att jag frågat Anders om priset på de här muggarna, föreslog han att vi istället skulle byta muggar med varandra! Byten alltså, så himla bra grej! Och mitt stengodssug kunde stillas en smula.

Modellen! Hänklarna! Glasyrerna! Jag är så glad över de här nya muggarna och är helt säker på att kaffet kommer att bli så mycket godare i dem än vad det vanligtvis är!

Och imorgon åker mina muggar mot Värmland och Anders och Kerstin!

9 kommentarer:

Terés sa...

De ser verkligen väldigt fina ut! Vågar du låta mig provdricka ur en sådan någon gång?

Ulrika sa...

Absolut!

Marika sa...

Underbara, lika fina som min, jag köpte en av Anders skapelser på Upmarket i göteborg i augusti, en riktig favvis har det blivit, och så blev det ett par avKerstins handledsvärmare, lika fina de!!
!!
Marika

Emmas dagar sa...

Jag blir verkligen sugen på kaffe när jag besöker dig!

metamorphosis sa...

Vilka härliga, de ser liksom ut att krama om det de har i sig - och absolut, byten är superbra!

Kerstin sa...

Hej!! Men va roligt att se Anders muggar på din blogg. Och vad fint du har skrivit. Va, glad jag blir. Jag tycker det är super att du och Anders byter för då får jag också dricka ur dina fina muggar. Jag är också en "lyllos".Det är kul med bloggeriet!

Line sa...

Så vakre kopper!
Både dine egne og de nye du har fått! Jeg er på jakt etter noen fine keramikkopper å ønske meg til jul - selger du selv via nettet eller et sted i Norge? Har du evt noen bra tips?
Håper du får mange fine kaffestunder!

Maud sa...

Jättefina! Bastanta på ett nätt sätt ;-)!

Jessica sa...

Verkligen lyllo dig! Jag tycker de ser ut som två gömmor, lite hemlighetsfulla. Kanske är det för att de är lite större nertill? Vackra är de verkligen.