söndag 23 oktober 2011

Bilder från en söndag


Idag har jag invigt vår nya granitbänk med bullbak.
Vårt kök är nästan färdigt nu. Fattas bara några lister och lite målarfärg på några andra ställen. Gardinen är på plats och allt det röriga är borta. (Mjae, ok, det är på andra sidan väggen, i det som ska bli Majlis rum. DET är färdigt, men nu belamrat. Blir nästa projekt att ta tag i...)


Vi var ute och lekte i parken. Solen sken och marken och träden liksom glödde av alla gula löv. Visst kan det vara roligt med de andra barnen i parken och visst kan det vara roligt att gunga, men roligast av allt är ändå alla löv på marken, tycker Majlis. Hon går hela tiden runt och plockar löv och håller dem sedan hårt i sina små händer.


På eftermiddagen hade vi kalas för vår lilla bebis som fyllde 1 år nu i veckan. 1 år. Man fattar faktiskt inte alls hur det går till. Nyss nyfödd och nu en liten person som kan en massa kluriga grejer. Som klättrar, springer, vinkar och skrattar. Som nästan kan säga några ord. Fina lilla Majlis.


Hon fick en egen liten tårta i form av fruktsallad med ett ljus i. Så satt hon där vid bordskanten och smaskade i sig av tårtan...


... medan vi andra fikade på de andra godsakerna...

5 kommentarer:

fröken blund slår dank sa...

MajLis...bara namnet är så otroligt fint tycker jag. och ongen sen då, va? Helt bedårande. Ser ut som om ni har det fint i hösten!

Clara sa...

Jag blev så himla glad av din kommentar! Speciellt mycket eftersom jag tycker att din blogg är en av de bloggar som inspirerar mig mest, med dina bilder och tankar.

ingrid sa...

Köket blev ju just så hemtrevligt som ni önskade.Bra jobb av alla inblandade! Trots att" professorn" fanns inblandad i andra byggnadsvårdsprojekt hade hon full kontroll även över projektet av köket!!!!!
Majlis allra första födelsedag firades med mysig fika, många gratulanter och presenter!
Majlis själv var på strålande humör och så jättegullig i sina nya kläder.

metamorphosis sa...

Grattis till ettåringen och grattis till föräldrarna som har en så fin unge (o dessutom ett nästanfärdigt kök)

..men ja, jag kan bara hålla med om det otroliga i hur fort tiden går och hur fort det går till det att de små inte längre är så små!

Fru Åberg i Lågbo sa...

Spännande att se en glimt från köket! Och grattis igen till Majlis! Jag kan inte fatta att Eleonora ska vara så där stor om ett år.