söndag 15 november 2009

Ljusare tider

Idag är det sista dagen att söka till 2010-års Gästrik Konst. Jag sitter och går igenom de foton som jag ska skicka in. Gästrik Konst är den årliga konstrunda som äger rum i Gästrikland under påskhelgen. Jag var med för första gången nu i år och det var väldigt kul och även lyckat. Kolla här och här! Om jag kommer med nästa år har jag för avsikt att ställa ut på samma ställe som sist, dvs i grindstugan vid Forsbacka Värdshus. Vad mitt tema för nästa år kan tänkas bli har jag redan nu svaga aningar om...

Fotona från årets utställning känns hoppfulla, tycker jag. Efter att ha levt i ett konstant grått dis i flera veckor, påminde bilderna mig om att det finns en kommande årstid då ljuset återvänder och solen kommer fram!

5 kommentarer:

fale artut sa...

Vilken grindstuga! Och så vackert du hade gjort! Håller en tumme och det blir spännande att se vad du har för planer! Har du gjort "krukorna" för blommorna också?
Blommorna är jättefina! Perfekt miljö för din keramik.

VIKTORIA sa...

Hej Ulrika, vilka fina grejer du gör! Och vet du vad jag gillade mer nu när jag äntligen tagit mig tid att kika runt ordentligt oss dig - det du skrivit under "Om mig" på hemsidan. Jag känner igen mig och jag önskar att det var jag som formulerat det på min hemsida. Inspirerande! Må så gott, Viktoria

Ulrika sa...

Tack så mycket till er båda och särskilt glad blev jag över Viktorias komplimang! Jätteglad!

ahardslojdlife sa...

Krukorna på översta bilden är fantastiska!

metamorphosis sa...

Så vackert!
Föll verkligen för dekoren på krukan m lock och de där fyrkantiga krukorna, så där som reliefen kommer fram genom glasyren!