lördag 7 november 2009

NordlöfsNordlöfs. Ja, så heter mina nya stövlar. Äkta svenskt hantverk. I veckan hittade jag dem för 45 kronor på Myrorna i Falun. Ett mycket bra Myrorna.

Idag har jag haft mina Nordlöfs på mig för första gången. Med dem på fötterna blev jag liksom en ny person. En exklusiv person, långt ifrån skogshuggarlooken jag emellanåt eftersträvar...

9 kommentarer:

marianaskeramik sa...

nice stövlar!
såg att du letade glasyr! jag jobbar inte lergods själv me brukar du vara på keramik.ifokus? där är ju hur många som helst som säkert kan svara på din fråga
ha de gott
marianaskeramik

fale artut sa...

Så vackra stövlar, riktigt hantverk. Så roligt att Du uppskattar dem så mycket!

metamorphosis sa...

Ja du, tänk vilken skillnad ett par skor kan göra för personligheten!

metamorphosis sa...

Tack för länktipset också! Vilken härlig blogg! Som att drömma sig bort till en annan tid...

fale artut sa...

Ah,jag glömde, den där koppen, med fatet, är vansinnigt fin!!!!

marie-louise sa...

Nä, inte är det där nån skogshuggare inte...snarare "stora damen". Men det kan väl oxå vara kul att prova på. Hur känns det? Läderstövlar, det är både snyggt och kvinnligt enligt mig (fast jag gillar Graninge stilen ännu mer)

Ulrika sa...

Graningestilen, yes box! Den kör jag också! Ofta. För mig går den in under skogshuggarlooken!

Lotta sa...

Hej!

Köpt ett par Nordlöfs skinnstövlar men de var för stora. Googlade lite för att få fram lite historia om Nordlöfs till min säljesannons och råkade hamna här! Om du vill köpa dem så maila mig, jag har bilder såklart. Säljer dem tyvärr inte för 45 kr dock.. ;).. De är mörkröda med svarta sömmar, strl 6 (ca 38-39).

Hälsn,
Lotta
Avesta
lise-lotte.nygard@hotmail.com

Ulrika sa...

Lotta! Dessvärre är 38-39 för stora för mig. Och jag ska inte ha fler stövlar... Se senare inlägg på min blogg... Tackar dock för omtanken!