onsdag 22 december 2010

Vafalls?

Lite rött smyger sig sakta men säkert in i min garderob. Vet inte hur det gått till, kanske är det hormonerna? Rönnbärsrött är finast. Majlis får också hänga på den nya trenden!

Sydde mig ett par röda velourtights förra veckan. De har en hög midja som värmer kring magen nu när det är kallt. Till kjol är de fina och ännu finare med stövlar till förstås. Provade dem också med enbart en tröja till men då kände jag mig som en lokal hårdrocksmusiker från 1980-talet... Såklart var hans tights dock inte i velour utan i krossad sammet...

Den lilla piffiga kjolen från Erikshjälpen passar fint till och en gammal prickig blus från Indiska passar till kjolen... Kul när kläder inköpta/sydda vid helt olika tillfällen går ihop!


Majlis fick ett par brallor hon med. Med extra hög midja.

Igår var jag förövrigt på Neurofysavdelningen på sjukhuset. Där kördes en massa elstötar genom mina handleder. På en massa olika punkter. Genom dessa ska framkomma hur snabbt nervbanorna rör sig. Mina fingrar hoppde hit och dit. Kvinnan som utförde testerna trodde att jag har en ordentlig inflammation i en senskida (kan det heta så?). Det opereras också. Provsvar om någon vecka. Nu kör jag vidare med mina handledsvärmare i keramisk textil, (!) som avger infraröd värme, så länge.

10 kommentarer:

Marie Edling sa...

Vad roligt! Den piffiga kjolen måste vara samma kjol som jag lämnade in på Erikshjälpen för ett tag sedan :) Fin, men passade inte mig.

Maria sa...

Ni är så fina!

Ulrika sa...

Marie: Då blev det extra kul med min nyaste kjol! Att den var från dig! Mycket fin tycker jag! Och med fint märke inuti också!

metamorphosis sa...

Så fina ni är - röda och plyschiga bägge två! :-)

God jul på er!

Nusse sa...

vilka fina ullbollar! /Ida

keramikern på kullen sa...

Vad fina ni är i era nya kläder, jag gilar verkligen tröjan du har ulrika, sååå fin!
Marika

med nål och tråd sa...

Vacker du och lillan är! Du passar bra i rött, fortsätt med det.

Solveig Lövendahl sa...

Å vad fina och välmatchade ni är! Kjolen och blusen passar ju nästan löjligt bra ihop, superfint!

malin sa...

vad fin du är. kjolen är fantastisk och jag älskar tovbollarna.

E. sa...

Så fint så fint alltsammans :)

Hoppas handlederna läker snabbt, och att ni får ett härligt 2011!