söndag 8 augusti 2010

En ny väska
I något år har jag halvsuktat efter den här bagen från Svenskt Tenn. Men. Absolut inte för det priset. Det är ju ändå bara en tygväska, om än i exklusiva tyger...

Nu har jag sytt en egen bag i ett Jobstyg fyndat av mamman på en loppis. Det bra med att sy en väska själv är ju att man kan lägga till lite extra tillbehör, som t ex, två innerfickor istället för bara en samt att jag kunde skräddarsy måtten som jag ville. Redan nu märker jag dock att öljetterna behöver en stadigare kant att fästas i. Funderar på att sätta fast mjukt läder där nya öljetter monteras fast.

Den här väskan har jag tänkt att ha på barnvagnen senare i höst. Såna där barnvagnsväskor som hör till barnvagnar är inte riktigt min bag, även fast de säkert är väldigt praktiska. Min nya väska rymmer mycket, är lätt att tvätta och torka och så tycker jag att den är väldigt fin också! Tack till Stina för sömnadstipsen!

8 kommentarer:

Emmas dagar sa...

Snygg väska!
Tygväskor i den modellen kan man aldrig få för många av (liksom stickade spetssjalar...)
Vi köpte en Kånkenryggsäck i stället för en "vanlig" skötväska. Den hänger med fortfarande på våra utflykter, men med lite annat innehåll i.
Ha det gott!

HomeRiver sa...

Tjusig!!

BiZen sa...

Jag tycker din väska blev snyggare än den man kunde köpa för så dyra pengar! //BiZen

Ulrika sa...

Tycker du det? Tack!!

Alexandra sa...

Det tycker jag med! Och jisses vad duktig du är.

Marianne sa...

Flot taske du har syet. Måske kan du lade dig inspirer af tasker som jeg syer. For eksemple har jeg syet Bag Organizer og Beach Organizer,(små inder-tasker som kan flyttes fra taske til taske) som jeg synes er meget praktisk. Hvis du har lyst til at se min blog skal du klikke på labels: Bag Organizer og Beach Organizer.
Hilsen Marianne

Isabella sa...

Urtjusig!

Anonym sa...

väskan blev jättesnygg! /stina