fredag 1 mars 2013

En fridens helg


Imorgon ska jag åka till Stockholm. Helt själv! Det händer sannerligen inte ofta. Jag förstår om ni som inte har några barn kanske inte förstår storheten i detta, det hade inte jag heller gjort för, säg tre, fyra år sedan. Troligt är att jag till och med kanske muttrat något i stil med - Men herregud människa, vad är det som hindrar dig? om jag fått höra just de där orden. Men nu, när jag har ett eget litet barn, förstår jag ju att det faktiskt inte är så lätt att bara ge sig iväg hemifrån. Dels för att en sån här helg kräver rätt tidig planering numer, dels för att det finns en liten människa här hemma som behöver vård. Sist men inte minst brukar jag förbli hemmavid för att jag är extremt hemmakär och inte vill lämna den lilla människan och resten av familjen.


Men nu, bestämt och planerat sedan länge, helg i Stockholm! Jag ska hänga med min äldsta, närmaste och bästa kompis Teres. Vi ska besöka Joannas loppis, vi ska dregla på kläder hos Nygårdsanna, vi ska till Rosendals Trädgård och vi ska äta musslor och dricka vin. Bland annat.


Tills vi hörs igen får ni njuta av några bilder jag tog när jag besökte Järvsö i jobbet för några veckor sedan. Ha en fin helg, det tänker jag ha!

6 kommentarer:

fale artut sa...

Härliga bilder! Jag ser en spinnrock på den sista...... Ha en underbar helg!

Ulrika sa...

Korrekt! En fin helg till dig också Fale Artut!

Anna Svensson sa...

Hej!

Vad kul att hitta in till dig. Så fina grejer du gör, verkligen.
Hur gammal är din dotter? Jag har en dotter på 5år och en son på 2,5 år.

På återseende!

Ulrika sa...

Välkommen hit Anna! Min dotter är lite över två år.

Malin sa...

Åh vad fina bilder. Jag skulle kunna flytta in där på stört! Ha en fin helg!

metamorphosis sa...

Hoppas du fick en riktigt härlig helg i stora staden! De kan vara mycket värda de där små utflykterna man får göra på egen hand!