torsdag 16 augusti 2012

Om hemmetInspirerad av min kollega Erika, anmälde jag också vårt hem till tävlingen Sveriges charmigaste hem. Just ordet charmig är väl inte något jag precis sammanknippar med vårt hem, men... well, well. Är det tävling där ett presentkort på en massa pengar på en valfri möbelbutik står på spel, ja, då kan man inte ta hänsyn till såna detaljer... Trots att vi har få helt nya möbler hemma, så betyder ju inte det att vi inte gillar nya möbler. Beror bara så på vad det är för möbler! Det finns några möbelklassiker som jag gärna skulle vilja ha. Möbler som troligtvis skulle få följa med mig i resten av mitt liv. Men jag tvivlar på att vi någonsin kommer att ha råd att köpa dem...

Ja, ni fattar kanske vart jag vill komma... Jag vill ha hjälp med lite röster på mitt bidrag såklart! Vill ni så gå in på tävlingssidan, skriv i Två samlare - ett hem i sökrutan och så röstar ni. Högst betyg på stjärnan till höger och lägre till vänster. (Ni behöver vara inloggade på Facebook för att kunna rösta.)

Om inte annat, gå in för att snoka på olika hem! Inte helt oväntat finns där mängder av vita/lantliga/romantiska/schabby-hem men också flera riktigt spännande hem! Lovar, ni ska inte gå lottlösa ni heller om vi skulle lyckas knipa något pris!

8 kommentarer:

metamorphosis sa...

Spännande! när jag har lite mer tid måste jag sätta mig och kolla igenom hemmen lite (och rösta, så klart) Perfekt för en nyfiken som jag!

med nål och tråd sa...

Nu har jag röstat. Kära nån vad mycket ocharmiga hem det finns. Himla tur att smaken är som baken.

Malin sa...

Ditt hem är så fantastiskt och nu har jag röstat. Klarade dock inte av att fara runt mellan de olika hemmen så länge, blev lite illamående av alla de lite för vita, fina och perfekta hemmen.

Flisan sa...

Vilka dösnygga tennkandelabrar!
Hittar däremot inte rätt på själva röstningssajten.

Ulrika sa...

Tack Malin och Flisan! Så här röstar man: klicka upp det bidrag som du vill rösta på (förslagsvis mitt...) klicka på en av stjärnorna, ju högre betyg du vill ge, desto längre till höger på stjärnskalan. Längst till höger = fem stjärnor av fem möjliga. När du fått en bekräftelse på att du röstat så är det klart!

Clara sa...

Nu har jag röstat på ert fantastiska hem! Har ju redan sparat ner flera av bilderna från din lägenhet till min inspirationsmapp, inte mer än rätt att rösta också :)

Ulrika sa...

Tack snälla ni som röstat! Långt ifrån flest röster, men ändå!

Erika Åberg sa...

Bravo!
Ju fler som visar det goda omdömet att ta hand om andra människors minnen, desto bättre. Jag har röstat på er!