torsdag 21 juni 2012

ProduktutvecklingI år har jag gjort mina rabattblommor i ytterligare tre färger, förutom de vita som jag gjort i flera år. Nu finns även rosa, ljusblå och ljusgröna. Jag är inte en sån person som spottar ur mig nya former och mönster så det känns alltid både kul och lite skönt när jag kommer vidare med något som jag gjort länge.


De här blommorna åker till Ingårdas Åsa i Runtuna utanför Nyköping på söndag. I år har jag laddat upp med extra mycket keramik till hennes butik. Har ni möjlighet, åk en tur till Åsa i sommar. Fantastiskt fin liten butik! Fantastiskt fin liten by!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ljuvliga! Även den lilla handen!!!!
Mamma

Linda Jonsson sa...

Har du provat göra amplar nån gång? Har letat snygga amplar till mina fönster men inte hittat några jag gillar. Har tänkt på att dina randiga lite runda krukor skulle göra sig bra som ampel. Kedjor finns att köpa färdiga, eller om man väljer att göra en egen lösning i makramé eller med läderrem t ex. Appropå produktutveckling alltså :-)

Ulrika sa...

Linda! Jo, visst har jag tänkt på det någon gång. Vet att när jag jobbade på krukmakeriet på Gotland så var amplar väldigt svårsålda. Amplar... det känns liksom som att de kommer och går i mode. Svårt, fast fint också, tänker jag. Med amplar alltså. När jag får tid ska jag testa att göra en provampel!

Ulrika sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Fru Åberg i Lågbo sa...

Fiiina!!!
Och apropå amplar; ja det verkar vara en utmaning för formgivarfolket. Tror aldrig jag har sett någon som jag gillar. Men jag är övertygad om att du skulle lyckas!

metamorphosis sa...

Bra med evighetsblommor så där - garanterad blommning när helst man önskar!