lördag 14 april 2012

Favoriter just nu!

Under mina dagliga bloggrundor har jag alltid några bloggar som jag ser extra mycket fram mot att besöka! Mina favoritbloggar. Har de månne gjort något nytt inlägg sedan sist? Nya projekt på gång? Några fina tankvärda rader som jag kan ta till mig? Här är mina bästa bloggar just nu! Bilderna är från respektive blogg.


Vardag. Julias blogg. Hittade den sent i höstas. Julia hade kommenterat hos mig för ett bra tag sedan och varför jag inte fastnade hos henne då förstår jag inte. Men nåväl, bättre sent än aldrig. Älskar bilderna. Och texterna griper tag i mig. Att kunna visa vardagen, det är det hon gör, Julia. Vi tror båda att vi är lite lika varandra och det skulle vara väldigt spännande att träffas på riktigt en vacker dag. Kanske kommer det att hända, kanske inte.Fröken C. Jag tycker väldigt mycket om bilderna på bloggen. De är så fina och så inspirerande! Och alla de här projekten: spinningen, stickningen, virkningen, odlingen, keramiken... Jag vill ha mer!Rare Rusk. Tidigare hade Line bloggen Fabrik Brun. Jag minns fortfarande fotot från den bloggen på de där vildtulpanerna som växte kring hennes hus. Nu är hennes nya blogg mer renodlad mot stickprojekt. Jag tycker väldigt mycket om det hon gör och uppskattar mycket att få ta del av det! Önskar jag kunde sticka för då skulle den här bloggen vara en av mina största inspirationskällor!


Finedaga. Det var inte alls länge sedan jag hittade Sophies blogg. Det var ju där jag hittade den här blusen och fick tips om den bra danska syboken! Bloggen har allt det där som jag gillar: vardag, loppis och lite pyssel. Och så barn, ja, det gillar jag ju. Och så glad jag blev när jag helt nyligen upptäckte att Finedaga även finns på Instagram!


Byggnadsvård Gävleborg. Ja, men faktiskt, jag vill slå ett slag för bloggen som jag och mina kollegor har! Den är jag jättestolt över och jag tycker att vi skriver bra! Vi skriver om byggnads- och kulturmiljövård från alla möjliga vinklar. Och snart kommer vi att lansera ännu en blogg! Den ser jag mycket fram mot. Kan säga så mycket som att den kommer att handla om mönster. Big time! Håll utkik!

Och ni? Vilka favoriter har ni? Tiden  för det där forna bloggsurfandet finns inte längre för mig, så förse mig gärna med lite nya bloggtips!

9 kommentarer:

fale artut sa...

Hej! Härligt inlägg, och vilket fantastiskt hus! Jag gillar hus! Särskilt de som har något extra!

med nål och tråd sa...

åh vilka bra tips. Alltid roligt med nya bloggar att kika in hos

Julia sa...

Rara du! Kram och klapp på din kind. :) Klart vi måste ses!

fröken c sa...

Åh, tack! Jag blir alldeles varm om kinderna :)

Sophie sa...

hej ulrika. hvor bliver jeg glad! din blog er jo klart også en af mine favoritter! stort kram sophie

Jessica sa...

Åh så bra, nu fick jag några nya bloggfavoriter! Tack för att du delar med dig!

Solveig Lövendahl sa...

Tack för tipsen! Har nog hittat iaf nån ny favorit (och fröken c gillar jag sen tidigare). Du är en av mina absoluta favoriter, som jag kikar in hos nästan varje dag.

fröken c sa...

Jag har ett gäng med spexiga frågor till dig, kika förbi!

http://froken-c.blogspot.se/2012/04/elva-fragor.html

Line sa...

Tack, Ulrika - nu blev jag riktigt glad! Så fina ord! Ska svara på dina frågor om ett tag!