lördag 12 november 2011

Hej lördag!Jag hade hoppats på att jag skulle kunna visa er lite bilder här hemifrån idag. Köket är i princip klart och det är också Majlis rum. Men inte riktigt ändå... Till nästa helg ska hon få flytta in i sitt rum, så bilderna kommer nog då!

Det är ju så mörkt nu, så fotografering måste koncentreras till helgerna, då jag är hemma. Men inom kort kommer jag att fota även under veckorna, då jag och en kollega planerar en liten hälsingeturné i jobbet. Då, jäddrar i min lilla låda, ska jag bjuda er på smarriga bilder från några av de finaste hälsingemiljöer vi har! Håll ut!

Ok, vad är nu detta? Jo, veckans fynd från Erikshjälpen! Ett par nya stövlar! Hepp! Jomen, de var billiga, snygga och i rätt storlek. Då kan, åtminstone inte jag, bara lämna dem där på hyllan... Detsamma om kappan. Oanvänd, fin färg, stor huva och - rätt storlek! Kappans kulör, i typ mörkt duvblått, gör sig så jättefint mot min gamla Noa Noa-sjal i olivgrönt, tycker jag.

Hoppas att ni har det bra i novembergråheten. Snart vänder det! Det står ju faktiskt inte på förrän vi är framme vid midsommar igen!

4 kommentarer:

Tyg och otyg sa...

Klart du skulle slå till på stövlarna, de var ju urfina!
Visst är det tråkigt att det inte går att fotografera annat än på helgerna nu (eller GÅR gör det ju, men det blir ju inget vidare). Ser fram emot att få glutta in hos er snart i alla fall!

En garnfrökens liv och levene sa...

heja heja för alla fina fynd på finlördagen! :)

Annika sa...

Oh, vilka fina fynd du gör! Jag är riktigt avis på stövlarna:)

metamorphosis sa...

Hittar man något som både är fint och och som passar när man loppis-shoppar är det bara att slå till! I värsta fall får man väl lämna in kläderna till försäljning igen och låta dem glädja någon annan! :)