tisdag 15 november 2011

Efterlysning!

Någon som har två gardinlängder av detta tyg? Det har jag. Men jag behöver två till! Mönstret är i ljust och mörkt olivgrönt och nu har jag glömt vem det är som har gjort mönstret. Köpt på loppis för flera år sedan. Kan bytas mot ett par likadana längder, fast i bruna kulörer. Eller mot keramik.

15 kommentarer:

a sa...

Tror det är marimekko

Ulrika sa...

Njae... Jag tror faktiskt inte att det är Marimekko. Vet att jag sett texten där i stadkanten en gång, på en längd som inte var sydd där. Och det var inte Marimekko. Det borde jag i såna fall ha kommit ihåg. Fast kanske är det hon Marja Isola dom gjort mönstret?

ingrid sa...

Ja antagligen är det Marja Isola. Kolla på Tradera där brukar de finnas ibland! // Mamma

Terés sa...

I en lägenhet som jag passerar dagligen hänger det såna där längder, jag tänker på dig varje gång! Om jag vore lite kaxigare skulle jag ringa på och fråga om hon är intresserad av ett byte. (Jo, jag vet att det är en hon, för jag har sett henne på balkongen flera gånger).

Karin sa...

Jag har faktiskt! Men jag tror inte att de är i gröna nyanser, utan i brunt och orange. Skulle det ändå vara intressant? För jag kan lätt tänka mig ett byte! (Gärna mot din fina keramik!)

a sa...

Putkinotko från Marimekko är likt ditt tyg iallafall.

Nusse sa...

åh vad jag önskar jag hade så jag kunde byta till mig din fina keramik :)

ulrika sa...

Jag har sådana här hemma, men tyvärr har jag bara en gardin längd som jag (dumt nog) Klippt till två längder. Är du intresserad så kan vi byta till keramik?

ulrika sa...

fortsättning följer... färgerna i mina längder är mörk och ljusgröna. På kanten står det - "Hundkex" design maija Isola, Borås Wäfveri AB

MVH Ulrika

Ulrika sa...

Ulrika: det stämmer nog bra det. Inväntar lite mer annars kanske din sönderklippta längd är intressant. Faktum är att jag har en tredje längd som jag inte hittar på.
Karin: tyvärr är det inte intressant för mig. Har tre längder i brunt också, men det passar så mycket bättre med de gröna. Tack ändå!

a sa...

http://www.klaraofsweden.se/shop/gront/22-putkinotko-hundloka.html

Anonym sa...

Hi Ulrika,
I've just discovered your blog and couldn't stop looking at your posts.. I say "look" becaus I just look at the photos as I can't read Swedish. I really like your ceramics (do you sell them on line?) and I really do like your dress vintage look ( can you give me any suggestion about on line store?). Many thanks and compliments for your work. Micaela My e-mail is mc.micaela@alice.it

Ulrika sa...

Michaela! Thanks a lot! I will get back to you later about online vintagshop! Usually I buy my clothes in vintageshops IRL.

Anonym sa...

oh fine! I eagerly wait for all the information you will give me. I write from Tuscany Italy. Have you ever been here?
Micaela

Rosie sa...

Hej hej
jag har 2st. Det är HUNDKEX av MAIJA ISOLA. Mvh Rose-Marie