tisdag 28 september 2010

Ett år senareSvampklänningen har kommit fram igen! Den är inget man sätter på sig mitt i sommaren, den hör liksom hösten till. Så bra med lite halvlös resår i midjan, funkar ju till vilken kroppsform som helst!

Jag har inte köpt så många specifika mammakläder förutom ett par jeans, ett par strumpbyxor och två par tights. Resten av de kläder jag använder är från min gamla garderob. Det funkar ju bra och jag har känt mig mycket fin hela den här graviditetstiden. Det jag saknat mest är fina strumpbyxor. Som gravid ska man visst hålla till godo med svarta eller hudfärgade. (I alla fall om man kollar utbudet i min stad) Jag vill helst ha mörkblå! Alla mammastrumpbyxor jag sett har dessutom varit glansiga, vilket jag har mycket svårt för. Tights till klänning eller kjol är inte alls lika fint. Nästa gång jag kommer till Stockholm kommer jag direkt att styra kosan till Åhlén´s City och köpa på mig ett gäng strumpbyxor i olika kulörer från mitt favortistrumpbyxemärke Bleuforet, vilket jag verkligen kan rekommendera! Täckande, matta i bomullsliknande kvalitet, inte för hårda i midjan, helt släta, ingen ribbstickning, inget annat tjafs, många färger. Kräsen? C´est moi!

7 kommentarer:

Lena Andersson sa...

Tack för tipset.
tuff höstklänning.
Lena

Tyg och otyg sa...

Det låter som ett tips jag ska kolla upp. Jag HATAR när strumpbyxor skär in i midjan! Tyvärr gör de flesta det och det är en bidragande orsak till varför jag så sällan har strumpbyxor. Leggings är bekvämare - men som du skriver - inte lika snyggt.

marie-louise sa...

aHHG, jag trodde att cykelkorgen var en barnvagn...:))))))

BiZen sa...

Vilket fint tyg det är i den klänningen, förstår att du gillar den.
Så bra att du kan ha dina vanliga kläder trots babyn i magen.
Sköt om er!//BiZen

Ulrika sa...

Gå upp en storlek från er vanliga så ska de inte skära in i midjan.

Malin sa...

vilken fantastisk söt klänning. jag älskar klänningar med roliga tryck. min egen personliga favorit är en 50-talskjol med paddlande indianer på.

Ulrika sa...

Malin! Det låter ju otroligt intressant! Du får visa den någon gång!

Och. Idag har jag FAKTISKT hittat fina strumpbyxor på H&M. Tjocka, bomullsliknande, visserligen lite ribbstickade, MEN i lortljusgrönt, lortrosa och MÖRKBLÅTT. Inte mammastrumpbyxor, men snart kan jag ha vanliga. Köpte genast tre par! Stora.