tisdag 21 september 2010

300 inlägg senare
Detta är mitt 300:e inlägg här på bloggen! Lite mer än 2 år senare och vi är här! I början visste jag nog inte riktigt var den skulle ta vägen, bloggen. Tänkte att den skulle sitta mycket tightare ihop med min hemsida kanske. Kanske trodde jag att den skulle handla mycket mer om min keramik än vad den gjort. Den har tagit sig egna vägar och jag har låtit den göra det. Ibland har den väl varit bättre och ibland sämre...

Bloggen fyller absolut ett kreativt hålrum hos mig. Att både få skriva och få fota, tänka ut inlägg, berätta en historia eller kanske bara visa något som jag gjort eller sett.

Lagom till detta 300:e inlägg har bloggen fått en liten ansiktslyftning, ni kanske inte ens märker av den. Självaste välkomstbilden har beskurits lite grann och bloggen heter nu bara Ulrika Olsson. Det tidigare namnet Ulrika Olsson Keramik Inspiration lovade kanske något bloggen inte längre kan hålla. Men huvudsyftet med min blogg är fortfarande att inspirera! När jag jobbar heltid finns dock inte lika mycket tid för keramiken och det kändes därför lite dumt att den skulle stå med i själva titeln. Presentationen av mig till höger stämmer ändå fortfarande! Jag ÄR keramiker och jag ÄR byggnadsantikvarie och jag gillar bakning, loppisar och sömnad!

Snart tar sig mitt liv en ny vändning då en liten bebis kommer. Vi får väl se vart bloggen tar vägen då... Förhoppningsvis i samma spår, kanske lite mer sömnad, kanske någon liten bebishand ibland. Den som kikar in här får se!

Min snälla- och framförallt - skickliga kompis Micke har hjälpt mig med att fixa till bloggens utseende till det bättre! Kolla gärna in hans snygga blogg om livet på en vespa, på en ö.

8 kommentarer:

Terés sa...

Tjusigt kollage i en snygg blogg!

Pysselfarmor sa...

Din blogg är en stor inspiration för mig. Är här och tittar ganska ofta - ska bli skojigt att se vartåt det bär hän med bloggen framöver...

marie-louise sa...

Ulrika, 300 inlägg, det är många det!!!
Och jag vill nästan ha allt som du visar här, keramik, gummidjur, kakor...:)

//G. sa...

Ett stort grattis till dig Ulrika.
Följer gärna med i de framtida vändningar. Även om jag bara läser ... och njuter. Ser med spänning fram emot den stora händelsen.
Lycka till
Kram //G.

Lena Andersson sa...

Grattis.
Lena

Annika sa...

Din blogg är alltid rolig att läsa! Ser fram emot fortsättningen vad du än bloggar om!

med nål och tråd sa...

Blogga på och låt vinden föra dig bort, fram eller åt sidan. :)

Randiga Tråden sa...

Vilka underbara härliga bilder.