söndag 6 juni 2010

Hos Kattis, del 1 - kafferepet


Idag var vi bjudna på kafferep hos Kattis. Kafferep är ju bland de bästa sätten att umgås på! Det bjöds på rulltårta, kokostoppar med hallon och en tårtliknande kaka. Vissa fick även dricka hemmagjord smultronlikör, jag drack kaffe. Vi fick klappa Lill M´s lilla halvangorakanin Stampe och gosa med hunden Tula. Titta vad fint Lill M passar in i Kattis fina limegröna kök!

Ett annat kafferep som jag gärna hade varit på är ett som Miriam nyligen ordnade. Lyckades inte klippa in en länk från inlägget, men kolla ner till slutet av maj så hittar ni både kafferepet och recepten!

5 kommentarer:

Krinolina sa...

Fina bilder! och himla kul att ni kom! K.

Joanna sa...

kafferep är underbara.
och i en sån miljö måste de vara oslagbara.

jag såg dig i går på kulturnyheterna.
det känns lite lättare i hjärtat att veta att folk arbetar för att bevara byggnader, jag mår nästan fysiskt dåligt när jag ser hur vissa byggnader behandlas.
de vackra är inte bara de från 1800-talet ju. 1900-talet bjuder på det bästa!

när jag bodde i gävle och vänner och familj frågade hur jag trivdes, hur det var att bo i gävle, då svarade jag alltid att arkitekturen iaf var underbar.

Ulrika sa...

Vad kul att du säger det Joanna! Jag tycker nog också att 1900-talet är det allra bästa vad gäller arkitektur. Särskilt svag är jag för 1940-talets bebyggelse, alltid så välgenomtänkt och fortfarande med traditionella material och fina lösningar!

Anonym sa...

Jag vill också komma till Kattis på kafferep!// Ingrid

ahardslojdlife sa...

Vilket kök!!!!