lördag 3 april 2010

Om väggar kunde tala

Nä, men alltså, var har alla människor hållit hus idag? Inte här hos mig i alla fall. Är alla hemma och äter ägg idag, eller sitter folk och lapar sol efter någon varm husvägg någonstans?

Ok, det har inte varit alldeles tomt här och de som besökt mig har varit väldigt trevliga... Men till största del har jag ändå fördrivit dagen med att lyssna på bra gammal jazz medan jag stirrat in i väggar och tak. Att stirra in i väggar och tak är inte så tråkigt som det kanske låter, inte när man stirrar in i väggarna och taken här. Jag undrar hur alla märken och lagningar har kommit till och hur det såg ut här från början. På vissa ställen kan jag skönja en rosa yta, men mest är det den här lortgråblå kulören som jag är så svag för. Imorgon vill jag dock stirra på något annat än väggar och tak. Helst människor.

4 kommentarer:

metamorphosis sa...

Hade jag bott liiiite närmare bara hade jag gärna tittat förbi...

oumberligating sa...

Ja, visst är det trevligt, med människor i "verkliga livet"!
Vilken fin och trevlig blogg jag hamnat på! Härliga bilder och fin text, verkligen!
Helt otroligt, jag har bloggat i snart två år utan att ha funderat det minsta på att det finns på varje blogg uppe i vänstra hörnet, en liten textrad där det står "nästa blogg", jag testar där idag och dyker alltså rakt in i din "värld"!
Det råder just nu "stiltje" på min blogg, så jag "ser" mig runt lite! (ler)
Kanske skulle jag väntat med att skriva några rader hos dig, för kommer man in på min blogg idag så ger den verkligen ingen sann bild av mig! (ler)
Har varit en mycket "dålig människa inatt" har "cyberdruckit alkohol med främmande kvinnor bla!
Jag är annars en mycket fin "kille"!
Minns inte när jag senast nyttjade alkoholhaltiga drycker! (ler)
Som sagt ska inte plåga ditt kommentarsfält med mer svammel, men som sagt fin blogg du har!
Ha en forstsatt fin Helg!
Kram ifrån Peter Olofsson alias Ulv Röde!

melissa sa...

so, so beautiful! happy spring. :)

dorthe sa...

Vidunderlige ting, du laver, og hvor vil jeg ønske jeg en dag får mulighed for at se dem live! God påske - selv om den er slut nu.