onsdag 26 maj 2010

Slut på tävlingen!


Tack för alla era hejjarop och gratulationer! Ni sa mycket bra! Vinnaren är dragen, helt för hand, ingen dataslumpgenerator här inte! Maj-Len har två par örhängen att vänta med posten de närmaste dagarna! Grattis till dig Maj-Len och tack till alla er andra också!

5 kommentarer:

Maj-Len sa...

Hej
Jag blev jätteglad när jag såg att jag vunnit.
Tusen tack för den fina vinsten

Maj-Len

Tyg och otyg sa...

Jag missade visst utlottningen, men jag vill icke desto mindre gratulera till den kommande lilla människan! Själv går jag just nu och väntar på att om några dagar få uppleva det där med brorsbarn, som du skriver så fint om.

Ulrika sa...

Brorsbarn, det är grejer det!

med nål och tråd sa...

Jag lägger mig i debatten och säger att systerbarn inte går av för hackor de heller. Min syster o hennes son kommer nämligen på besök i helgen. Då ska det lekas med traktorer.

metamorphosis sa...

Grattis till dig Maj-Len!

Ulrika - tycker absolut att du ska kolla upp det där med sjalar!

Bra för föräldrar om man har ett barn som bara vill vara nära och i famnen och bra för barn om de har föräldrar som vill ha dem nära och inte alltid behöva släpa med en hel barnvagn när man ska ut på färd.

Ergonomisk och bra också, och sen så är det ett stort plus för tygnörden inom mig att få svepa in mig och mitt barn i vackra tyger... ;-)