måndag 10 maj 2010

Showroom invigt x 2

Nu är showroomet ordentligt invigt. På grund av min miss blev det hela två invigningar! Så nu finns rummet, det är ljust och fint och rätt trevligt att vistas i, trots att det ligger i källaren. Om ni önskar besöka mitt rum, kanske för att handla något till er själva, kanske till en vän, bara maila mig så öppnar jag upp!

8 kommentarer:

metamorphosis sa...

Åh, attans att jag ska vara så långt bort från ditt show room!!


(Men det kanske går att kika på bilder o beställa från en bit ifrån också? Kanske framåt höstkanten när vi forhoppningsvis ska ha ett nytt kök på plats där det kan behövas en fin kruka/kanna att ha ståendes på köksbänken med slevar o sånt i? Kanske tom nån sån med vit glasyr o små tassar under?)

Ulrika sa...

Det låter mycket bra!

Solveig Lövendahl sa...

Det ser underbart fint ut! (Både rummet, keramiken och du.) Önskar bara att det inte var så långt mellan Landskrona och Gävle...

Maud sa...

Det ser jättefint ut! Personligt och prydligt. Duktig tjej!

The House of Lisa sa...

Så fint med ett kök!

//G. sa...

Som vi brukar säga: Doppelt hält besser.
Lycka till. Vi ses nog snart. Är fruktansvärt nyfiken på ditt showroom och keramiken och en liten pratstund naturligtvis.

Hälsningar //G.

Herr Movarp sa...

Jag hittade din blogg via Kattis, som jag också känner, har sett din keramik tidigare och blev redan då totalt uppslukad av den. Du måste ha fått massor av inspiration från precis det jag gillar, 50-60-talen, jag kan identifiera flera stilidéer från den tiden, speciellt formerna på kopparna och krukorna och din användning av reliefdekorer, så snyggt! Jag ska nog kolla in på museets butik för att känna på grejerna lite, måste dock säga att detta är bland den finaste nyskapande keramik som jag någonsin sett!

Ulrika sa...

Åh! Det var en av de finaste komplimangerna jag någonsin fått! Tack så mycket! Och från en porslinssamlare också, jag säger då det!