fredag 8 januari 2010

Jamenvisst!

Precis som Emma så vänligt upplyste mig om i en kommentar till senaste inlägget, så var ju verkligen min keramik med på Svt-nyheterna i morse! Senare fick jag även höra det från min bror. Inte så konstigt eftersom det är tre fjärdedelar av hans familj som medverkar i filminslaget... Svägerskan kan nu lugnt sätta sig i soffan och invänta heta filmerbjudanden! Ta bara inte första bästa, invänta något som verkligen talar till dig! Barnen kommer förmodligen att få ledande roller i 2010-års stora tv-sända julkalender. Och jag... Moi... Ulrika Olsson... jag kommer att bli känd för mitt otroliga formspråk! Om ni vill titta på det fantastiska filmklippet så gör ni det här! Viktigt att titta på hela, eftersom min keramik kommer först de sista fyra sekunderna... Men då är det å andra sidan en riktig närbild!

7 kommentarer:

Emmas dagar sa...

HaHa! Kul :-)

Göran sa...

Sådärja riktigt vackert ! Nu funderar man ju bara var era tandborstar hemma står i för mugg ?

//Göran

Margita sa...

Vad kul! Vilken reklam och det går inte att ta miste på din keramik den är personlig.

med nål och tråd sa...

Det är ju underbart!!!! Four seconds of fame.

Ulrika sa...

Göran: Våra tandborstar här hemma ligger i ett skåp, i ett litet loppisfyndat fat!
Med Nål och Tråd: Precis vad jag tänkte också. Nu har jag 11 sekunder kvar. Eller är det "Fifteen minuts of fame"? I såna fall har jag ju sjukt mycket tid kvar ju!!

mette sa...

Hvor sjovt...mine kopper var engang med i Robinson ekspeditionen, fik det af vide af nogle venner, fik dog aldrig set det selv da det var før de streamede udsendelserne. Godt jeg lige har børstet Seths tænder godt og grundigt...han børster så lidt selv bagefter...puha ellers havde man jo nok fået meget dårlig samvittighed... Har du iøvrigt set nogle af dine keramikting på genbrug ...øv det har jeg ...jeg plejer at købe dem og så slå dem i stykker...så forfængelig man er...

Ulrika sa...

Mette! Expedition Robinson, jo, jag tackar ja! Ännu har jag inte sett något av min keramik på andrahandsaffärer eller loppisar... Antar att jag skulle göra samma sak som du, köpa det och sen gå hem och slå sönder det... Hua!