tisdag 25 februari 2014

Ok, nu är jag laddad!

kjol

Igår köpte jag en fantastisk kjol på Myrorna. Helt rundskuren som vippar fint när man går. Mörkblå botten med sirliga blomrankor med Margueritliknande blommor. 100 % bomull. En finurlig skärning på mönstret högst upp, smickrande för figuren kan jag tro.

kjol 2

Figuren ja. Ser ni det pyttelilla hålet i mitten? Det är där min midja ska få plats i sommar. Helst med en tunn mörkblå t-shirt instoppad innanför. Min midja f å r plats där nu, men inte är det bekvämt inte.

Så nu jäklar. Nu kör jag. Slut på fikabröd. Slut på godis. Mer träning. Ikväll har jag måttat upp midjan. Om en månad kollar jag igen. Nu vet ni, så nu kan jag väl knappas banga va?

(En månad känns idag som en evighet. Här sitter jag i soffan och vill bara moffa i mig något sött. Som vanligt. Idag har jag klarat av att varken äta godis eller fikabröd. Och det mina vänner, det är banne mig en bedrift för mig.)

4 kommentarer:

metamorphosis sa...

Wow! Vilken kjol!

...och ja, det där med att kapa sockret har jag hört ska vara hälsosamt på många plan, även om jag inte riktigt nått dit ännu. ;)

Kerstin sa...

Ja det där känner jag igen. Men att komma i den fina kjolen är ett bra mål. Lycka till! Själv har jag svårt att skippa 11-kaffet så jag väntar på att trädgårdssäsongen börjar. Då blir det andra bullar:)

Anonym sa...

Jättefin kjol! :) Bra jobbat med sockret - håll i och du kommer i kjolen som ett smäck! /Annika

heidi sa...

vilken vacker kjol! helt värd att gå ner några kilon för!